Цени & Услуги

Месечна такса

ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Пакетът е предназначен за хора, които търсят пълната концентрация на тренировките. Също така не е изключено и учасстието на напълно начинащеи хора, които до сега не са се занимавали с тренировки.
В пакета се включва изготвяне на тренировъчен режим и насоки за правилно функционално хранене, което да покрива нуждите на трениращия.

*Цената не включва вход към залата

 • 8 посещения
 • Тренировъчен режим
 • Функционално хранене

Месечна такса

СИЛОВО-КОНДИЦИОННИ ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Силово-кондиционните групови тренировки се отличават с висок емоционален тон и са подходящи за любителите на социалната тренировка. По стандарт на Школа за Характери груповите тренировки са до 8 човека. Обръща се персонално внимание на всеки участващ. Държи се високо ниво на усвояване на правилната техника на упражненията.

*Цената не включва вход към залата

 • Дни: Понеделник и Сряда
 • Час : 18:00-19:00
 • Дни: Вторник и Четвъртък
 • Час: 07:30-08:30
 • Консултиране за хранене: Да
 • Личен дневник: Да
 • 8 тренировки

Месечна такса

ГОДИШНА ПОДГОТОВКА ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

Това е най-завършеният вид на Школа за Характери. Той включва пълно менажиране на годишен тренировъчен план за трениращия по вид спорт. В него се изгражда календарно-структурирана програма с избрани от трениращия състезания по вид спорт, цели на трениращия - класирания или завъшрване на определено състезание.
Пълният цикъл включва непрекъснато наблюдение и контрол от треньора и периодична комуникация с атлета.
Структурата на годишното менажиране включва систематизиран подход с месечно, седмично и дневно разпределение на тренировките.

Школа за Характери е регистриран клуб по триатлон. В него ще намериш пълно решение за развитието ти от ниво 0 до завършване и постижения в състезания по триатлон.

 • Възможност за дистанционна подготовка
 • Непрекъснат контакт между треньор и атлет
 • Личен дневник: Да
 • Годишна програма за спорт и подготовка: Да
 • Съвети за хранене: Да
 • Контролни тестове: Да

Еднократна тренировка

ШКОЛАТА JUNIOR

ШКОЛАТА JUNIOR е най-младият проект на Школа за Характери. Тренировките са насочени към кондиционна подготовка на подрастващи и млади атлетлети. В процеса на тренировките детето получава насоки кой спорт би бил подходящ за него (ако вече не участва в определен вид).
ШКОЛАТА JUNIOR поставя солидни основи на двигателната куклтура на детето чрез физическо възпитание и обучение при висока дисциплина и усещане за себестойност на детето.

*Цената не включва вход към залата

 • Съобразява се с нивото на младия атлет
 • Тренировъчният подход е според практикувания спорт
 • Отсъпки за групи 3-8 деца

Еднократна тренировка

ТРЕНИРОВКА ПО КОЛОЕЗДЕНЕ

Тренировките по колоездене са на разположение на всеки, който иска да се научи да кара велосипед и да се докосне до професионален подход и отношение в изграждането на основите в колоездачния спорт.
Школа за Характери има в ядрото си акредитиран към Български колоездачен съюз и регистриран в държавния регистър на треньорите по колоездене треньор в лицето на Любомир Спасов.

 • Дни: според графика
 • Час : според графика

Еднократно

СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ИЗБОР НА ВЕЛОСИПЕД И ЕКИПИРОВКА

Услугата предлага консултиране при избора на велосипед. Често хората, прохождащи в колоездачния спорт или колоездене за здраве не са наясно какъв точно трябва да бъде велосипедът за тях. Не малка част от клиентите биват подведени от недоброжелателни търговци и не получават най-подходящото за себе си колело по вид и размер.
Услугата включва: провеждане на кратка дискусия с клиента, а след това и пристъпване към избора на велосипед според определен бюджет и изисквания. Възможно е дори да се отиде с клиента до определен магазин, за да се избере и закупи най-доброто според параметрите.

 • Помощ при избора на велосипед

Месечна такса

ТРЕНЬОРСКО АМИНИНСТРИРАНЕ НА КОЛОЕЗДАЧЕН ОТБОР

Школа за Характери предлага възможност клубно администриране. За всички любители, които искат да си учредят колоездачен клуб и да го лицензират към Български колоездачен съюз, според изискванията клубът трябва да има легитимен, акредитиран треньор.
*Цената не включва годишни тренировъчни планове, програми, стратегии и режими за подготовка.

 • Дни за разговори: според графика
 • Час: според графика

Еднократно

ХРАНИТЕЛНА И ТРЕНИРОВЪЧНА СТРАТЕГИЯ

Услугата предлага изготвяне на хранителна и тренировъчна стратегия за постигане на физически и визуални резултати, за влизане във форма и тонизиране.
След консултация с клиента се треньорът изготвя план-стратегия, а в основата ѝ е преобразуване на нездравословния начин на живот и навици в здравословен и активен начин на живот без лишения и с удоволствие от новата визия и движението.

 • Личен дневник: Да
 • Лично Меню: Да

ИЗНАСЯНЕ НА ЛЕКЦИЯ ЗА АТКИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ И ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ

Школа за Характери има високо социално отношение към хората и тяхното здраве в условията на модерния свят. В обездвиженото всекидневие на корпоративния човек все по-често се срещат неотложните въпроси за това как той може да е по-активен и здрав, как да се храни правилно и да бъде продуктивен.
Любомир Спасов винаги се е стремял Школа за Характери да носи на хората познание и да могат да открият отговорите на своите въпроси свързани с активния начин на живот, а защо не и да се запалят по спорта.

 • Дни: според графика
 • Час : според графика

Искате да знаете повече

Често задавани въпроси

Къде се провеждат силово-кондиционните тренировки?

Силово-кондиционните тренировки се провеждат в спортната база на Спортен център Европа, Дружба

Нямам никакъв опит в тренировките. Мога ли да се включа в групите?

Дори да нямаш опит, ние ще развием в теб всички нужни качества, за да имаш едно пълноценно изживяване и резултатите в тренировките.

Искам да участвам в състезания, но не знам откъде да започна подготовката си

Школа за Характери е твоят партньор в спорта и ти предлага възможности за изграждане на персонална стратегия за участие в спортни състезания - от кондиционна подготовка, до ръководене на спорнитя ти календар и непрекъснат контрол на твоята подготовка.

В момента се подготвям самостоятелно за състезания, но имам нужда от насоки

Школа за Характери може да ти помогне в организирането на твоя тренировъчен процес, чрез обособяването на конкретни етапи и заложени цели в тях, които да ти дадат ясни стъпки в подготовката.

Тренирам основен спорт. Мога ли да намеря в Школата съдействие за подобряване на представянето си там?

Това е сърцето на Школа за Характери - специализирана подготовка, която да даде на атлета възможност да разгърне своя потенциал в практикувания спорт. Целите и задачите на подготовката са пряко свързани с представянето в спорта.

Много пъти съм започвал/а режими за тренировки и хранене, но често с неудовлетворение от рестриктивните подходи на хранене и трениране. Как Школата може да ми съдейства?

Едно от водещите виждания на Школа за Характери е трениращият да изпитва удовлетворение и удоволствие от активния начина на живот. Той не включва крайности в храненето и тренировките, а намиране на оптималния модел за трениращия.

Имах травма и ми предстои възстановяване. Мога ли да започна тренировки в Школата? Подходящи ли са за мен?

Ако вече сте преминали основен рехабилитационен курс при медицински специалист и предстои възстановяване на силата, издръжливостта и координацията или влизане в тонус, то Школа за Характери предлага възможност за кондиционна подготовка, която да те върне на пистата. В Школата никой не изостава!

X